‘’Özel Gebze Merkez Hastanesi’’ ile KAHED (Kocaeli Aile Hekimleri Derneği) ‘’4.GEBZE TOPLANTILARI’’nda Buluştu

• Bizden Haberler
21.12.2018

’Özel Gebze Merkez Hastanesi’’ ile KAHED (Kocaeli Aile Hekimleri Derneği) ‘’4.GEBZE TOPLANTILARI’’nda buluştu;

21.12.2018 tarihinde gerçekleşen toplantıda Özel Gebze Merkez Hastanesi Medikal Direktörü Op. Dr. Koray TOPÇU tarafından , hastanenin gelecek ile ilgili yatırımlarından bahsedildi. Akabinde Uzm. Dr. Sevgi KÖKSAL tarafından ‘’Diyabetin Tanı ve Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar’’ konulu deneyimler paylaşıldı. İnteraktif yapılan bu sohbetin ardından yemekte hekimler uzun süreli dertleşme ve sohbet etme imkânı buldular.

‘’Gebze Toplantıları’’ Merkez Hastanesinin öncülüğünde devam edecek. Hekimler ve sağlık çalışanları sohbet edip, tecrübelerini paylaşacaklar.

Bir sonraki ‘’Gebze Toplantısı’’nda görüşmek üzere.