Ana Sayfa > Eğitim ve Etkinlikler > Merkez Hastanesi ile KAHED (Kocaeli Aile Hekimleri Derneği) ‘’GEBZE TOPLANTILARI’’nda buluştu

17.1.2017 00:00:00

GEBZE TOPLANTILARI

Ramada otelde gerçekleştirilen toplantıda Op. Dr. Koray TOPÇU tarafından "Çocuk Cerrahisi Acilleri", Yrd. Doç. Dr. Burak ŞENER tarafından ise "Replant Cerrahisi(Mikrocerrahi)" hakkında deneyimler paylaşıldı. İnteraktif yapılan bu sohbetin ardından yemekte hekimler uzun süreli dertleşme ve sohbet etme imkânı buldular. KAHED Başkanı Dr. Recep PEHLİVAN hekimler arasında iletişimin öneminden söz ederek bu toplantıların sürmesi gerektiğini belirtti.

‘’Gebze Toplantıları’’ Merkez Hastanesinin öncülüğünde devam edecek. Hekimler ve sağlık çalışanları sohbet edip, tecrübelerini paylaşacaklar.

Bir sonraki ‘’Gebze Toplantısı’’nda buluşmak üzere.